Публикувано в категории : юли 13 2011

Next Generation предприемач

Признавам си от началото. Пиша този пост за да се похваля. Е хем да се похваля, хем да ви разкажа малко за конкурса Next Generation за предприемачи и мениджъри.

Next Generation предприемач За трета поредна година се проведе конкурсът на в. Пари за мениждъри и предприемачи от ново поколение. В конкурса можеше да участват мениджъри и предприемачи до 35 годишна възраст. Като голямата награда в конкурса беше пълна стипендия за Executive MBA програмата на Шефилдския университет в Солун, Гърция.

Първоначалният етап на конкурса беше по документи. Организаторите се бяха постарали да вдигнат високо летвата. Самото попълване на документи отне доста време. Даже се изискваше написването на есе от 600 думи.

След първия етап бяхме избрани около 20 от кандидатстващите. Преминахме през присъствено съвещание с членовете на журито и имахме възможност да се запознаем и опознаем с останалите от кандидатите, които са достигнали до този етап.

В крайна сметка, на 30 юни бяха обявени победителите. Аз не грабнах пълната стипендия, но спечелих една от следващите 2 награди – 50% стипендия за Executive MBA програмата. Предвид силната конкуренция, това ме радва изключително много.

Ето и линк към много яката статия на в. Пари с мое представяне и информация за Комфо: Да програмираш бизнеса си

Клуб за млади предприемачи и мениджъри

В рамките на състезанието за първи път беше създаден и нов клуб Next Generation. Клубът има за цел да събере новите мениджъри и предприемачи на България и да помогне за по – добра комуникация и нови интересни запознанства.

Освен че си тръгнах със стипендията, си отидох от конкурса с няколко нови и доста силни запознанства, много положителни емоции и надъханост да продължавам напред с бизнеса и предприемачеството.Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/schetovo/public_html/hristov.bg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 коментара “Next Generation предприемач”

  1. Изглежда „предприемач“ ще има ново значение в тълковния речник 🙂

    А „надъханост“ ми е любимата дума :*

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За мен

Ивайло Христов е предприемач, лектор, вдъхновител и страстен почитател на българската природа.
Повече тук

Разгледахте ли сайта за IT обяви на DEV.BG?

Виж още

Абонирай се

* задължително поле