Публикувано в категории : юли 30 2010

Млад предприемач на годината

С голяма радост искам да се похваля, че бях удостоен с титлата „Млад предприемач на годината“ за 2010 година. Бях удостоен с наградата от Junior Achievement Bulgaria.  Ивайло Христов е млад предприемач за 2010 г.

Expert.bg : Ивайло Христов стана млад предприемач на 2010

SAGA Technology : Съоснователят на Комфо получи награда за най-добър млад предприемач на 2010г.

Млад предприемач на годината

Според критериите на конкурса наградата се връчва за цялостно представяне в сферата на предприемачеството. В критериите се отделя специален акцент върху това предприемача, получаващ наградата да е развил бизнес простиращ се извън границите на България, да е насочен към обогатяване на обществото на предприемачите в родината и специално внимание се отрежда на устойчевост на развития бизнес.

Получих наградата заради развитието на втория ми предприемачески проект, който стартирах в партньорство през 2007 година. Компанията се казва Комфо и се занимаваме с изграждане на Фейсбук приложения за скандинавския пазар.

Наградата за предприемач на годината е голямо признание за мен и за целия екип на Комфо. Искам да благодаря на всички, с които неуморно сме работили за успехите в Комфо и специално на всички, които повярваха в успеха преди той реално да се е случил.

Наградата е много ценна за мен, защото ми показва, че сме на прав път и ме зарежда с енергия и сили да продължим все напред и все нагоре към успеха на Комфо като бизнес начинание.

Наградата ми бе връчена на официална церемония в хотел Кемпински в София. Снимки от награждаването можете да откриете тук.Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/schetovo/public_html/hristov.bg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За мен

Ивайло Христов е предприемач, лектор, вдъхновител и страстен почитател на българската природа.
Повече тук

Разгледахте ли сайта за IT обяви на DEV.BG?

Виж още

Абонирай се

* задължително поле